Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Utomhusplanen Klubbhuset Outdoor Arena

Här kommer information om utomhusplanen som finns i centrala Göteborg. På dagtid är planen öppen för sommarlovsaktivitet (mån-tors) för barn mellan 10-16 år och på kvällar finns det möjlighet för lag att boka planen för att träna på. Se mer detaljerad info nedan. Planen är 40 x 20 meter.

Sommarlovsaktivitet för barn 10-16 år
Västsvenska innebandyförbundet bjuder in till organiserad spontaninnebandy på utomhusplanen Klubbhuset outdoor arena. Detta är ett tillfälle för dig som vill prova sporten men även för dig som redan är aktiv. Aktiviteten är kostnadsfri. Spelplatsen ligger bredvid Valhalla IP (mot Ullevi).

Verksamheten är öppen måndag - torsdag mellan 11:00 – 16:00 vecka 26–30 (stängt vid regn). Aktiviteten vänder sig till dig mellan 10–16 år. Innebandyklubbor och glasögon finns att låna. På plats kommer det finnas personal som hjälper till. Vi tar maximalt emot 45 personer innanför aktivitetsområdet. Håll avstånd till varandra i högsta möjliga mån för att minska smittspridningen av coronaviruset.

Boka planen för att träna på
Lag ges möjligheten att träna innebandy på planen genom att skicka ett mejl till boka@vsibf.se där man uppger sin önskade träningstid. Detta gäller senior/ungdom/barn

 

 

short_text    Publicerat av Joel Ottgård 2020-06-24, kl 08:45