Hallklimat

Under säsongen 2018-2019 har Föreningslyftsprojektet arbetat med Hallklimat, med mål och syfte att få ett bra utvecklingsklimat för våra utövare. Vi vill få fler att stanna inom idrotten längre och att vi ska ha roligt och utvecklas tillsammans i hallarna!
I samband med Föreningsutvecklingskonferensen i Borås 16-17 november filmade vi med syfte att visa upp hur vi arbetat och vad som är viktigt för våra föreningar.
 
I Föreningslyftsprojektet under säsongen har vi haft 7 föreningar som har drivit projektet. De har bl a samlat in feedback från föreningsdomare, domare och ledare. Arbetet har mynnat ut i värdegrundsfilmen och en del nyheter för kommande säsong som presenteras på ordförandekonferensen i mars.
 
 
Vi vill tacka våra Föreningslyftsföreningar: IBF Backadadalen, IBK Bergum, Frölunda IBK, Guldhedens IK, Kärra IBK, Lindome IBK och Pixbo Wallenstam.
 
Vi vill även tacka våra föreningar och personer som var med i Borås och arbetade med stort engagemang i projektet tillsammans med föreningslyftsföreningarna:
Bergsjö SK, Herrestads AIF (Rockets), IBK Göteborg, IBK Kungälv, Lindås IBK, Utbynäs SK, FBC Lerum och Dingle AIK och Nyresurs (funktionärsgruppen)
Emil Hedestig, Svenska Innebandyförbundet
Linnéa Tyden Busck, SISU Idrottsutbildarna
Jörgen Rönning och Christina Arnergård ecirrus media
Credit for the music: NCS