Kombinera konvent, utbildning och årets innebandyhöjdpunkt – välkommen till SM-konventet

I samband med SM finalerna 2023 arrangerar vi återigen ett konvent i innebandyns anda. I år utökas konventet med ytterligare två spår vilket innebär att möjligheten finns till att gå på föreningskonferens, parakonferens eller fortbildning för svart nivå. Allt under samma tak på Bosön i Stockholm.   

Samtliga spår subventioneras till viss del av idrottsmedel och mer information hittas under respektive spår.  

I deltagaravgiften ingår kost och logi (del i dubbelrum), SM-finalbiljett samt transport (buss) till Avicii Arena. 

Sista anmälningsdag har passerat, men ett fåtal platser finns kvar.   

Fortbildning Svart nivå (ledare på junior- och seniornivå) 

Utbildningen riktar sig till dig som är tränare/ledare på svart nivå.  

Under utbildningen får du fördjupad kunskap i de ”Nya fysiologiska riktlinjerna”, möjlighet till utbyte med andra tränare, inspiration och tillfälle att reflektera över din egen spelidé.

Du kommer bli utbildad i Knäkontroll+ och få ta del av den senaste innebandyspecifika forskningen på området. Dagen inleds med en föreläsning av Suicide Zero som belyser psykisk ohälsa och idrottens ledarskap. 

Anmälan och mer information hittas via gula knappen.

Mer om Fortbildning Svart här

Föreningskonferens 

Konferensen riktar sig till dig som är förtroendevald, sportchef, barn- och ungdomsansvarig eller har en annan organisationsledarroll i förening med koppling till barn- och ungdomsidrott. Du som jobbar med utvecklingsfrågor på ett specialdistriktsförbund eller RF/SISU-distrikt är också välkommen.  

I år utgår vi från Riksidrottsförbundets nya riktlinjer för Barn- och ungdomsidrott som är: trygghet, delaktighet, glädje, allsidighet och hälsa. Konferensen blandas med föreläsningar och föreningsexempel. 

Anmälan och mer information hittas via gula knappen här under.

Mer om Föreningskonferensen här

Parakonferens 

Svenska Innebandyförbundet bjuder in till parakonferens. Kunskapspåfyllnad, workshops, nätverkande och erfarenhetsutbyte kring parainnebandy samt pågående inkluderingsprocess kommer vara fokus under konferensen. Konferensen riktar sig till personer som har en organisationsledarroll i förening (kanslipersonal, styrelsemedlemmar etc.). Dagen inleds med en föreläsning av Suicide Zero som belyser psykisk ohälsa och idrottens ledarskap. 

Anmälan och mer information hittas via gula knappen här under.

Mer om Parakonferensen här
Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS