SM-truppen klar för Team Stockholm Pojkar 16

Publicerad
Header Dil (1)
Team Stockholms ledarstab för Pojkar 16 har nu enats om vilka spelare som ska representera Stockholm under Distrikts-SM i januari 2024!
- Först och främst så har den här resan som påbörjades i maj varit otroligt rolig. Att få jobba med så många talangfulla spelare är en fröjd. Det här har varit en utbildning hela vägen sen vi startade i maj. Vi i ledarstaben har jobbat med saker som är viktiga för dessa spelares utveckling, både på individnivå men även som del av ett lag. På sista samlingen i tisdags fick vi verkligen se att spelarna tagit till sig och applicerade det vi pratat om på planen vilket var otroligt roligt att se.

- Nu kommer vi till nästa del i utbildningen, hur man kan hantera motgångar i sin idrottskarriär. För vissa är det första gången de stöter på en motgång i karriären. Hur man hanterar det är viktigt för den fortsatta karriären. Alla killarna som varit med i den här processen kan potentiellt vara den som går längst i slutändan, därför är det viktigt att man fortsätter jobba på att utveckla sig själv och sitt innebandyspelande. Det är jätteviktigt!

- För de som gått vidare till SM-truppen fortsätter utbildningen genom att förbereda dem för att tävla.
Vi i ledarstaben ser verkligen fram emot att få jobba vidare med den här truppen fram till SM och sen ha vårt examensarbete i Umeå i januari säger distriktslagskapten Janne Gustavsson.


Stockholm har lottats i grupp fyra tillsammans med Dalarna, Norrbotten och Värmland.
Spelprogram distrikts-SM.


Från och med höstlovet kommer SM-truppen fortsätta med träningar och matcher hela vägen fram till Distrikts-SM.
Schema Team Stockholm Pojkar 16.


SM-truppen Pojkar 16
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS