Scandic ny partner till Stockholm Innebandy

Publicerad
DSC 0003
Stockholms Innebandyförbund presenterar stolt sin nya samarbetspartner Scandic!

Scandic har en lång erfarenhet av att välkomna tränare, lagledare, aktiva barn, ungdomar som föräldrar och supportrar till bolagets hotell runt om i Sverige. Alla ska känna sig hemma på Scandic, från knattelaget till eliten och för Scandic är det viktigt att bidra till ett samhälle som främjar inkludering och en schysstare idrottskultur för alla.

Scandic som företag står för god service, tillgänglighet och trygghet, något som Stockholm Innebandy värderar högt i sin verksamhet.

Samarbetet innebär att vi tillsammans tar ett helhetsgrepp om grön nivå för spelare 6-9 år, och ska framförallt genomsyra schysst klimat i hallarna. Tidigare tävlingsnamnet Knatteligan kommer bytas ut till Schyssta Cupen och vi kan även här glädjande presentera nya logotypen. Mer om samarbetet och insatser kopplat till schysst klimat i hallarna presenteras löpande under säsongen.

- Vi är såklart väldigt glada och stolta att kunna presentera Scandic som ny partner till Stockholms Innebandyförbund. Inte bara för det fina samarbete vi startat på grön nivå utan även för hotellkedjans arbete kring hållbarhet, jämlikhet och inkludering vilket också är viktigt för oss inom innebandyn säger Stockholm Innebandys verksamhetschef Hermine Dahlerus.

- Schyssta Cupen är ett väldigt bra och spännande samarbete vi nu startar tillsammans med Stockholms Innebandyförbund med fokus på en målgrupp som ligger oss varmt om hjärtat. Det känns såklart otroligt bra att få stå bakom Schyssta Cupen och på så sätt få vara med och påverka till ett bättre klimat i hallarna runt om i Stockholm, säger Rickard Forsberg sponsringschef på Scandic.

För mer information, vänligen kontakta:
Rickard Forsberg, Sponsorchef, Scandic Hotels Sverige
Email: rickard.forsberg@scandichotels.com
Telefon: +46 709 735 571

Hermine Dahlerus, Verksamhetschef, Stockholms IBF
E-post: hermine.dahlerus@innebandy.se
Telefon: +46 8 56 48 89 54

Publicerad av Mathias Wegnebring

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS