Salems IF Pojkar 2009-2010 Årets lag i Stockholm

Publicerad
Salems IF P09 10
Säsongens schysstaste lag tilldelas det lag i distriktet som genom sitt agerande är ett föredöme för Svensk Innebandy, både på och utanför plan.

Årets lag tilldelas Salems IF Pojkar 2009-2010 som på ett föredömligt sätt bidrar till att alla individer känner att innebandy är mer än bara en sport!

Nominering
Lagets spelare brinner för sporten innebandy och uppträder alltid schysst på såväl träning som match. Spelarna har högt förtroende för varandra och skapar tillsammans en härlig stämning vilket ofta även deras motståndare känner av. Det ska vara kul att komma till klubbens lila borg och möta laget på hemmaplan, så det är viktigt med ett trevligt bemötande även till sina gäster.

Lagets mantra ”Kärlek och respekt, allt för min kamrat” genomsyrar laget som består av både pojkar och flickor. Laget har kämpat på både i seriespel och cuper med fina resultat och god utveckling. Dessutom har de hållit utvisningsminuterna nere vilket också är ett resultat av lagets inställning på innebandyplanen.


STORT GRATTIS till utmärkelsen Årets lag i Stockholm, hur känns det?
- Det känns otroligt roligt och oväntat såklart men vi är superstolta över utmärkelsen. Vi jobbar som sagt hela tiden efter föreningens fina mantra "kärlek och respekt, allt för min kamrat" som ger resultat. Det är ledord man både som ledare, men också förälder, tacksamt har som värdegrund och mål. Hänger alltid synligt på väggen på matcher som en påminnelse.

Vad har ni att säga om säsongen?
- Säsongen startade med deltagande i Oxdog Invitational i oktober där vi lyckades knipa guldet i P10 klassen. Vi har under säsongen sedan spelat i Ljusröd Svår och Ljusröd Medel där vi placerade oss på andraplats. Otroligt fina placeringar som vi såklart är stolta över. Vi har haft ett mixat lag mellan killar och tjejer i åldrarna 2010 och 2009 som spelat tillsammans. Det har varit extremt kul att se individerna växa och mogna under säsongen och se hur laget formas mer och mer säger Stina Axelsson lagledare i Salems IF Pojkar 2009-2010.

Publicerad av Mathias Wegnebring

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS