Ledarstaben till Team Stockholm klar

Publicerad
Tobias Elgebrandt
Vi är glada att kunna presentera den sista pusselbiten i ledarstaben för Team Stockholm - Tobias Elgebrandt är klar som Medicinsk ansvarig!

Igår hade träningstrupperna sin sista samling innan SM-trupperna ska tas ut. Senare i veckan kommer årets SM-trupper publiceras på hemsidan enligt nedan:
Team Stockholm F16 Torsdag 16.00
Team Stockholm P16 Fredag 16.00

Men innan dess är vi glada att Tobias Elgebrandt är klar som Medicinsk ansvarig.

Tobias som är utbildad sjukgymnast och personlig tränare kommer ta hand om både akuta skador samt mindre skavanker under SM-turneringen och se till att spelarna får bästa möjligheter att kunna prestera på planen. Till vardags jobbar Tobias på Lidingö där han har sin egna klinik.

-Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med så pass stora talanger och hoppas kunna bidra med att spelarna får de bästa förutsättningarna för att hålla sig skadefria säger Tobias.

Distriktslagsansvarig Daniel Kölborn fortsätter:
-När Hanna Fridh meddelade att hon inte kunde fortsätta sitt uppdrag kände vi att vi hade väldigt stora skor att fylla men det har vi verkligen lyckats med. Att få in en sådan erfaren och kompetent person som Tobbe känns som en jackpot. Tobias har jobbat med innebandylag tidigare och jag tror alla som haft med honom att göra håller med mig om att det är svårt att hitta någon mer kompetent inom skadeförebyggande och fysträning. Utöver det är han en jäkligt skön kille som kommer hjälpa till att sprida god stämning i lagen.

Team Stockholm Flickor 16
Patrik Vestlin - Tränare
Saga Jernberg - Tränare
Lena Riddevold - Lagledare

Team Stockholm Pojkar 16
Janne Gustafsson - Tränare
Anders Mörk - Tränare
Stefan Sinerius - Lagledare

Team Stockholm Organisation
Daniel Kölborn - Distriktslagsansvarig 
Alexander Vestman - Sportchef
Tobias Elgebarndt - Medicinskt ansvarig

Publicerad av Mathias Wegnebring

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS