Här presenteras ledarna för Team Stockholm Pojkar 16

Publicerad
Tränare Dil P16
Stockholm Innebandy kan med glädje presentera årets ledare för Team Stockholm Pojkar 16!

Tränare
Danne Bron Sundbom (Senast Älvsjö AIK IBF Herr)
Max Bruce (Senast Lillån IBK Herr)

Lagledare
Johan Vedin (Senast Damlandslaget)

Danne Bron Sundbom:
- Det är alltid en otroligt rolig möjlighet att få chansen att lära känna samt vara med i utvecklingen av en ny årskull av Stockholms härliga innebandyungdomar. 

Max Bruce:
- Det jag absolut mest ser framemot är att få möjligheten att lotsa Stockholms mest ambitiösa spelare in mot eliten, och få möjligheten att göra det med en sådan rutinerad Kollega i Danne Bron Sundbom. En enorm möjlighet även för mig att få växa och utvecklas. Sen är det alltid roligt och få vara med och slåss om medaljer. 

Johan Vedin: 
- Jag ser fram emot att få vara en del av en fantastisk grupp med innebandyspelare/ledare och följa dessa unga talanger i sin utveckling.

 Alexander Vestman, sportchef:
-Vi är otroligt glada att Danne, Max och Johan har tackat ja till distriktslaget. I Danne får vi en otroligt erfaren ledare som verkligen brinner för uppgiften. En duktig matchcoach som är bra på att få ihop gruppen. Bruce var med som tränare för P03 och har sen dess varit med och stöttat en hel del de senaste åren. En otroligt uppskattat tränare från alla håll som vuxit in i rollen och det ska bli kul att se honom i båset på heltid i år. I Johan får vi en enorm rutin och trygghet då han har lång erfarenhet från tidigare distriktslagsresor, klubblag men även landslaget där han senast var med damerna och tog VM-Guld!

Läs mer om ledarna här!
Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS