Här presenteras ledarna för Team Stockholm Flickor 16 2023

Publicerad
Guldbild
Stockholm Innebandy kan med glädje presentera årets ledare för Team Stockholm Flickor 16!

Tränare
Saga Jernberg (Senast Hammarby Dam)
Patrik Vestlin (Täby FC DJ-JAS)

Lagledare
Lena Riddevold (Senast Tyresö Trollbäcken Dam)

Saga och Patrik:
- Det känns otroligt roligt och få förunnat att få göra denna resan igen! Med 06:orna hade vi fantastiska tjejer och lärde oss massor, så ska bli extra spännande att se vad vi kan åstadkomma detta året.

Vi ser fram emot att få träffa alla duktiga och härliga innebandyspelare, och att få utveckla vårt samarbete ytterligare inom ledarstaben för att få till en spännande och utvecklande resa fram och igenom SM uppe i Umeå i januari.

Lena Riddevold:
- Att jag än en gång får ta mig an det här uppdraget tillsammans med Saga och Patrik, med sina otroligt breda och kvalificerade innebandykunskaper, är så otroligt spännande och roligt. Under förra årets resa med 06-tjejerna lärde vi oss mycket och det tar vi med oss till årets resa med 07-tjejerna. Det är en ärofylld uppgift att få representera den kungliga huvudstaden och Stockholms Innebandyförbund och jag ska förvalta förtroendet så gott jag kan. 

Distriktslagsansvarig Daniel Kölborn:
- Vi är väldigt nöjda att Patrik, Saga och Lena ville köra ett år till. De gjorde det väldigt bra med 06:orna och lärde sig väldigt mycket på vägen. Detta kommer vara en stor fördel nu när de ska göra om resan igen med 07-kullen. Deras entusiasm inför uppdraget är något som verkligen imponerat på mig och något som smittar av sig på alla i omgivningen. Det ska bli kul att följa tjejerna i år!

Läs mer om tränarna här!
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS