Domarkonsulent till Stockholms Innebandyförbund

Publicerad
Stibf Logga 01

Är du vår nya domarkonsulent på Stockholms Innebandyförbund?  Vår nuvarande domarkonsulent Daniel är föräldraledig och vi söker därför ett vikariat under hans frånvaro Vi söker dig som vill arbeta med domarfrågor i en av Sveriges största idrotter.

Du kommer bli en viktig del i att lyfta Stockholms Innebandy till nästa nivå och vara med på resan om att bli folksporten för alla. Låter det som något för dig? Läs mer nedan och ansök idag. 

Om tjänsten 
I rollen som domarkonsulent kommer dina arbetsdagar innebära att hantera administrativa arbetsuppgifter kopplade till domarverksamheten. I arbetet kommer du bland annat arbeta med att tillsätta domare till distriktets matcher samt, i samråd med domarkommittén, planera verksamhet för domarkåren.

Rollen innebär även att du kommer ha daglig kontakt med föreningar och domare samt lösa återbud vid matcher. Därför söker vi dig som är strukturerad, en bra problemlösare, hanterar tidspressade situationer och har god kommunikativ förmåga.

Du kommer arbeta tätt med åtta andra härliga kollegor som hjälper och motiverar varandra. Det är viktigt att alla känner sig som en del av en helhet där vi tillsammans jobbar för att Svensk Innebandy ska utvecklas och bli och vara folksporten för alla – alltid.


Som domarkonsulent kommer du att jobba inom följande områden:

 • Domartillsättning av förbundets matcher
 • Domarcoach- och faddertillsättning
 • Ansvarig för olika domarprojekt
 • Övriga förbundsadministrativa uppgifter

Vi ser att du som söker har 

 • God datorvana, god kunskap i Officepaketet
 • Svenska i tal och i skrift
 • God problemlösningsförmåga
 • God analytisk förmåga

Meriterande om du har 

 • Minst ett års erfarenhet inom arbete inom förening eller förbund
 • Erfarenhet av domarskapet
 • Erfarenhet av att arbeta i iBIS

Att jobba hos oss på Stockholm Innebandy  
Vi tror på att bygga starka team vilket innebär att du kommer jobba med motiverade kollegor som stöttar och hjälper varandra i vardagen i syfte att göra varandra och vår sport bättre. Vi tycker det är viktigt att alla är med och bidrar till en positiv kultur på arbetsplatsen och att vi dagligen fokuserar på det personliga ledarskapet – att vi agerar utifrån vår värdegrund. 

Som anställd hos oss får du möjlighet att utvecklas, du får frihet under ansvar och ledare som lyssnar på dig, stöttar dig men som också ställer krav när det behövs.  

Hos oss får du förmåner såsom friskvårdbidrag, flexibla arbetstider och hybridupplägg vad gäller hur vi jobbar från kontoret. Vårt fokus är alltid att bygga ett starkt lag. 

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Stockholm Innebandy har idag cirka 18 000 licensierade spelare och över 300 domare.

Våra kärnvärden på Svensk Innebandy är inkludering, samverkan och nyskapande. Arbetsplatsen präglas av respekt och personligt ledarskap. 

Som person vill vi därför att du är:
- Varm och välkomnande
- Öppenoch självreflekterande 
- Modigoch nytänkande 
- Passioneradoch professionell 

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? Läs gärna mer om hur vi tänker i www.innebandyvill.se 

Anställning 
Tjänsten är på heltid, dagtid men det förekommer till viss del kvälls- och helgjobb. Tjänsten är ett vikariat med start omgående till och med 10 mars 2023.  

Placeringsort: Stockholm, Alvik

Arbete sker minst två dagar i veckan på kansliet i Alvik, resterande dagar är valfritt beroende på aktuellt behov av närvaro på kansliet. 

Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen (Bransch Idrott).

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan med cv och personligt brev, dock senast 2022-10-30. Du ansöker genom att maila: hermine.dahlerus@innebandy.se

Vi gör urval och intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Övrigt 
Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på: www.innebandy.se/gdpr. 

Publicerad av Mathias Wegnebring

Samarbetspartners
Dela
Facebook
Länk kopierad!

Relaterat

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS