Vill du spela med Hammarby P06?

Annonsrubrik
Hammarby P06 söker spelare

Förening
Hammarby P06

Har sin verksamhet i

Sjöstadshallen

Kontaktperson

Christian Di Luca

Mobil

+46705487579

E-postadress

christian@diluca.se

Annonstext

Vill du spela med Hammarby P06? Vi är ett lag med en trupp om 16 spelare. Nu söker vi ytterligare 2-3 spelare som har stort intresse för innebandy med vilja och ambition att utvecklas tillsammans med oss. Om Hammarby P06 Vi är idag en trupp om 16 spelare med en stomme i laget som har spelat ihop sedan de var sex år.

Vi jobbar målmedvetet med vår sammanhållning och trivsel i laget, såväl på plan som vid sidan om och likaså med killarnas föräldrar. Vi har alltid prioriterat många matcher och cuper och gör även regelbundet lagaktiviteter utöver träning och match för att jobba på sammanhållning och respekt för varandra.

Träning/matcher: Vi har en ledarstab bestående av fem föräldrar, varav tre som agerar tränare med erfarenhet av innebandy på högsta nivå. Laget leds idag av en välutbildad och välmeriterad extern tränare i Alexander ”PV” Vestman och kommer från och med nästa säsong ta in ytterligare en extern som är Mårten Engström från Nacka. Innan pandemin bröt ut tränade vi tre gånger/veckan + 1 fyspass samt hade 1-2 matcher/helg.

Vi ställde också upp i fyra cuper per säsong, varav två var på annan ort. Under tiden för restriktioner har vi haft förmånen att köra fyra träningspass/vecka, varav ett längre på helgerna, samt kört träningsmatcher de perioder det varit tillåtet. Så är du en positiv, hungrig och målmedveten innebandykille som håller hög 06:nivå är du varmt välkommen att komma ner och provspela med oss.

Kontakta oss via christian@diluca.se eller avestman@gmail.com

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2021-05-27, kl 08:56