Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Tre nya ansikten i tränarstaben för Team Stockholm Flickor-16!

Vi kan med glädje presentera Saga Jernberg, Patrik Vestlin och Lena Riddervold som ny tränarstab för Team Stockholm Flickor-16!

Stockholm Innebandys distriktslagsansvarige Daniel Kölborn ger sin bild av den nya tränarstaben:

Saga Jernberg - Saga är ett väldigt spännande namn som vi haft ögonen på de senaste åren. En väldigt klok människa med en bra blick för spelet och de taktiska detaljerna på planen. Som person är hon otroligt varm och får sin omgivning att må bra.

Patrik Vestlin
- Att få med Patrik på det här tåget känns riktigt kul. Med SM-guld som spelare och lång erfarenhet som tränare så har han väldigt mycket att dela med sig av. Ser man till senaste årens distriktslag på tjejsidan så är det väldigt många spelare som Patrik fostrat i Beles 04-05 kull. En lugn och taktisk tränare som vi tror kommer passa perfekt in i den här rollen.


Lena Riddevold - I Lena får vi precis allt man vill ha i en lagledare. Stenkoll på allt och ett hjärta av guld. Lena kommer bli vår lagmamma som ser till att alla mår bra och kan fokusera på sitt. Jag har själv haft äran att jobba två säsonger med Lena 2014-2016 och en bättre lagledare kan man inte få.

Här presenteras årets tränare för Flickor-16 ytterligare!

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2022-04-08, kl 10:00