Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Träningsmatch: Vendelsö IK vs Stockholm F04

I torsdags kväll spelade Flickor-04 träningsmatch mot Vendelsö IK inför stundande SDF-SM i Nyköping och Oxelösund den 30 oktober - 2 november.

Matchen
Vendelsö IK vs Stockholm F04

Var?
Lyckeby Sporthall

När?
Torsdag 21/10 19.30

Hur var matchen?
Vi mötte ett Vendelsö som spelar på ett sätt som säkerligen många lag i SM kommer spela mot oss. Vi tog därför tillfället i akt att arbeta på vår press och aggressivitet i deras uppspelsfas.


Vi fick även möjlighet att se hur vi öppar upp låga försvarsspel med tajta boxar. Summerat hade vi en väldigt bra kväll, vi leder med 0-2 efter första perioden och vi är nöjda med pressen, men vi har mycket boll och få riktigt bra målchanser.

Vi gör lite korrigeringar i spelet och lyckas i andra perioden komma till många flera högkvalitativa målchanser och jag tror det står 0-5 inför andra perioden.

Inför tredje låter vi tjejerna själva bestämma när de ska sätta pressen. Vi inleder i vårt vanliga försvarsspel och sedan avgör spelarna när de sätter pressen. Det gav blandade resultat och det kommer vi fortsätta arbeta med i nästa match mot Ekerö.

Sammantaget vinner vi med 1-10 och det kanske hade blivit lite mer om inte Vendelsös målvakt gjort en mycket fin instas. Vi känner att vi verkligen är på god väg och att vi är redo för att bärga hem Stockholms femte raka guld!

Forza Stockholm!

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2021-10-22, kl 09:31