Spelare sökes till Tungelsta IF

Annonsrubrik
Spelare sökes till Tungelsta IF

Förening
Tungelsta IF

Har sin verksamhet i
Haninge

Kontaktperson
Jonas Andersson

Mobil
073-461 28 60

E-postadress
fam.andersson85@gmail.com

Annonstext
Tungelsta IF vill främst utöka med: Målvakt till HJ i nära samarbete med seniorlaget Juniorlaget spelar i HJ div 3, HJ div 2, H div 5 samt JAS i samarbete med Västerhaninge IBK. Seniorlaget spelar i H div 5 samt H div 2. Målsättningen är att juniorlaget och seniorlaget ska arbeta tätt tillsammans.

Är du intresserad av att spela i något av våra andra lag är du också välkommen att höra av dig. Lagen tränar och spelar främst i Tungelsta Sporthall men har även träningstider i Ribby Sporthall och Åby hallen, samtliga hallar ligger i Haninge Kommun.

Den orangea tråden för vår verksamhet ska vara Glädje och Gemenskap. Genom Lärande är Tungelsta IF en förening som tar ansvar för att utveckla och utbilda både praktiskt och teoretiskt. Vi bygger kamratskap i och runt föreningen, för en Trygg och harmonisk miljö.

I Tungelsta IF Respekteras alla oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, kön eller sexuell läggning och alla medlemmars röst har lika värde.

I Tungelsta IF är Rent spel och Ärlighet förutsättningar för tävlande på lika villkor där vi verkar mot fusk och osportsligt uppträdande. Vi följer samhällets lagar, regler och idrottsrörelsens mål. Vi verkar mot: doping, droger, mobbning, trakasserier och våld såväl på som utanför idrottsarenan.

Tungelsta IF, - möter både nederlag och seger på ett Sportsligt sätt. - utvecklar utbildar och underhåller. - är en breddförening där all verksamhet bedrivs på ideell basis. - föreningen före laget – laget före jaget.

Känner du för att bli en del av Tungelsta IF? Tveka inte att kontakta Jonas Andersson fam.andersson85@gmail.com eller 073-461 28 60 om du vill veta mer.

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2020-04-24, kl 08:26