Påminnselse: Serieanmälan säsongen 2021-2022

Inför nästa säsong kommer anmälan göras direkt i iBIS för seriespel och Bäst i Stan.

Dessutom kommer Stockholms Innebandyförbund placera varje barn, ungdom och juniorlag som deltog i seriespel 2020-2021 en plats i serieträdet till säsongen 2021-2022.

Senior
Stockholms Innebandyförbund kommer placera lagen i de serier man spelade i under säsongen 2021-2022.

Barn/Ungdom/Junior, Blå, Röda & Svarta serier (Befintliga lag)
Stockholms Innebandyförbund lägger in lagen på den nivå förbundet anser att lagen ska spela på. Detta baseras på lagens resultat och ålder i truppen under innevarande års serie. Stockholms Innebandyförbund är medvetna om att underlaget från den gångna säsongen är skralt, men bedömer att förslagen kommer att skapa jämna serier kommande säsong.

I de fall som föreningarna anser att vissa lag hamnat fel enligt Stockholms Innebandyförbund bedömning så finns naturligtvis möjligheten till dialog med förbundet och därmed flytt av serie eller nivå.

Bäst i Stan Senior och Junior
Stockholms Innebandyförbund kommer i iBIS att föreslå för föreningarna att samtliga senior och juniorlag som deltog i föregående säsong seriespel anmäler sig till Bäst i stan. Föreningarna kan antingen acceptera anmälan eller avslå den.

Bäst i Stan
Ungdom
För Bäst i stan ungdom anmäler föreningarna in lagen själva enligt nedan.

Nyanmälda lag
Föreningarna kommer själva kunna anmäla nya lag som inte deltagit tidigare, även detta görs i iBIS.

Att tänka på  
Serieanmälan öppnar i iBIS tisdag den 7 april och ska av föreningen vara gjord senast den 16 maj. Det är endast personer med behörigheten föreningsadministratör i iBIS som kan anmäla lagen. Information kommer att skickas ut till föreningarna via e-post när anmälan är öppen.

Preliminära startdatum
Här ser ni våra preliminära startdatum för säsongen 2021-2022.

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2021-05-10, kl 09:17