Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Ordförandekonferens

Nu på söndag den 17 februari så håller Stockholms Innebandyförbund Ordförandekonferens på Quality Hotel, Nacka.

Svensk Innebandy har siktet inställt mot framtiden. Att göra verksamheten bättre, mer attraktiv ur flera perspektiv. För detta krävs dialog och samarbete. Mellan förbund och förening men också föreningar emellan.

Stockholms Innebandyförbund vill därför utöka dialogen med och mellan distriktets föreningar. För att gemensamt diskutera hur vi tar oss an utmaningar som påverkar oss alla. Detta första tillfälle tar sin utgångspunkt just i Svensk Innebandy vill – vår framtidsfokus – och hur vi tillsammans kan utveckla verksamheten i distriktet. Vi gör det utifrån två huvudmoment:

  • Presentation av rapporten ”Goda utvecklingsmiljöer i Stockholmsinnebandyn” genomförd av Anders Wahlström på förbundets uppdrag. Där finns resonemang och ett antal identifierade utmaningar vi vill prata mer om. Anders är barn- och ungdomsansvarig hos Svenska Ishockeyförbundet och hade tidigare samma roll på Riksidrottsförbundet.

  • Klimatet i Stockholmsinnebandyn och mer specifikt temat ”värvningar/övergångar” i barn- och ungdomsinnebandyn. Det är ett återkommande orosmoment och vi behöver skapa ett gemensamt förhållningssätt för detta.

Stockholms Innebandyförbund hälsar alla 33 föreningar som anmält sig till konferensen varmt välkomna!

short_text    Skrivet av Mathias Wegnebring 13 februari 2019