Matcher under träningslägret för Stockholm P16

Helgen 7-8 dec hade Stockholm P16 träningsläger i Skarpnäckshallen. Lördagen ägnades mest åt träning – det vi behöver öva på. Lördagen avslutades på Laserdome, St Eriksplan. 

På söndagen fick vi möjlighet att testa allt vi tränat på. Vi hade två matcher inplanerade. I första matchen stod Tungelstas HJ-lag för motståndet och i den andra matchen All Stars Team Stockholms Distriktslag (en blandning av tidigare Distriktslagspelare, födda från 97-01).

Matchen mot Tungelsta startade lite trögt och vi var lite försiktiga, men hade bra fart och bra spel. Första perioden slutade 0-2 till Tungelsta. Vi kvitterade i andra till 2-2, då vi fick utdelning på det vi övat på under lördagen på ett bra sätt. Sista perioden var grym – väldigt bra spel från båda lagen, matchen slutade 3-3 och gick till förlängning. Förlängningen avgjordes efter 50 sekunder där vi tog hem segern.

Efter matchen fick vi också möjlighet att testa våra straffläggare – vi satte 4 av 5 stycken straffar. Vår målvakt fick också möjligheten att öva på räddningar - han tog 4 av 5 st straffar.

Efter lunch var det dags att ladda om och möta Stockholms Distriktslag All Stars

Den matchen var lite tyngre. Vi hade fått in ett par nya fräsha spelare, men det var lite tungt i benen för många. Det märktes i spelet och All Stars fick in några snabba mål.  Vi kom igen och hämtade upp till 2-4.

I båda matcherna fick vi möjlighet att prova vårt boxplayspel och vårt powerplayspel som ser väldigt bra ut 😊

ENERGI

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2019-12-12, kl 18:28