Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Målvakter och utespelare till Silverdal 04/05

Målvakter och utespelare till Silverdal 04/05

Förening
Silverdals IF

Har sin verksamhet i
Sollentuna

Kontaktperson
Fredric Gyllenstierna

Mobil
0709-492020

E-postadress
fredric@gyllenstierna.net

Annonstext
Redan nu börjar vi hos Silverdals P04/05 blicka mot nästa säsong som för oss innebär nya utmaningar. En av de stora för oss är att vi tappar en av våra målvakter som flyttar utomlands.

I och med detta börjar vi blicka mot nästa säsong och hur vi ska planera verksamheten. Idag har vi en stabil trupp men vi tror att vi kommer må bra av och ha ännu roligare om vi fyller på med fler utespelare så väl 04:or som 05:or men allra mest behöver vi en, gärna två målvakter.

Hos oss finns det möjlighet till bra med träningstid, det brukar vara gott om matchtid och ovapå detta är vi ett fantastiskt kompisgäng. Det skall också tilläggas att alla pengar som går in i klubben går direkt tillbaka till spelarna.

För att lyckas med nyrekrytering till laget så försöker vi posta lite på sociala medier och hoppas hitta någon som känner att vi är rätt gäng för dom! En kort video från youtube hittas här!

Dela gärna vidare Kanske finns det någon i ett hockeylag, bandylag något annat innebandylag eller någon annan som inte har lirat på ett tag som blir sugen.short_text    Skrivet av Mathias Wegnebring 12 mars 2019