Inspirationsföreläsning - Den förutsägbara ledaren

Hur möter vi spelare med särskilda behov? En kostnadsfri inspirationskväll för ledare och domare.

Måns Lööf delar med sig av kunskap och tips kring vad som är viktigt när du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsvariationer.

”Jag vill få bort tanken att det är svårt och komplicerat”

Måns Lööf är specialistsjuksköterska, KBT-terapeut, idrottsledare och arbetar till vardags med barn och unga med särskilda behov på barn-och ungdomspsykiatrin i Gävle. Måns har jobbat i över 15 år med att utbilda, föreläsa och arbeta med barn och ungdomar med särskilda behov.

Måns är en aktiv folkbildare som via sina föreläsningar har ökat kunskapsnivån inom idrottssverige. Främst genom föreläsningen ”Den förutsägbara ledaren” där han visar effekten av hur ett modernt ledarskap för barn och ungdomar med NPF gynnar alla barn och ungdomar i föreningsdriven verksamhet. Han är en eftertraktad resurs i hela landet där han bl.a. medverkat i UR-produktionerna Fatta familjen och Superungar. Föreläsningar på temat hur man bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsvariationer. I föreläsningen delar han med sig av tips och verktyg som stärker dig i rollen som vuxen i en verksamhet med barn o unga.

När: 15 december
Pris: kostnadsfri (vid utebliven närvaro debiteras 500kr)
Kurstid: 18:30-20:30 via Teams (insläpp 18:15)
Anmälan: via iBIS eller denna länk

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2020-11-26, kl 13:50