Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Inbjudan till Lights out

Annonsrubrik
Lights out

Förening
Värmdö IF

Har sin verksamhet i

Värmdö

Kontaktperson

Anette Wikberger

Mobil

070-6056021

E-postadress

Anette@tibbe.se

Annonstext

Värmdö IF bjuder in innebandylag på Blå nivå till LightsOut! Att spela i mörker har visat sig vara en succé. Lita på oss, vi har testat! Värmdö IF arrangerar nu för 3:e gången LightsOut och denna gång breddar vi och bjuder även in våra närmaste grannar.

Målgruppen är spelare på blå nivå och matchspelet kommer vara mixade lag. (Man spelar med sina lagkompisar och motståndet kan vara både pojkar och flickor, beroende på hur anmälningarna kommer in.)

Man spelar koncentrerat under 45 minuter. Ca 30-45 minuter innan speltiden behövs för att förbereda klubbor och ev ansiktsmålning. Platserna är begränsade så vänta inte med er anmälan!

När:
7:e januari 2022 (preliminärt mellan kl 11-22).
Speltid ca 45 minuter / lag.

Hur:
Precis som vanligt, fast i mörker med UV-lampor. Se filmlänk nedan som inspiration!

Var:
Hemmesta Sporthall på Värmdövallen Kostnad: 500 Kr / lag á ca 10 spelare.

Vad behövs?
Ingen särskild utrustning förutom det vanliga med klubba och glasögon. Ni kommer få det ni behöver på plats för att synas i mörkret! Mörka kläder är att föredra. Mer info kommer efter er anmälan.

Anmälan:
https://forms.gle/Hun2XubAqsUFXpDd6 Inspirationsfilm (en länk som ni gärna får dela vidare/publicera): https://drive.google.com/file/d/16Ih0PtQemkuuXHqjh6dlb2o8qsXuhvU1/view?usp=sharing

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2021-11-24, kl 08:49