Hammarbys tränare Dennis Elgholm Grönroos inför damfinalen i DM!

Tre Snabba med Hammarbys tränare Dennis Elgholm Grönroos inför stundande DM-final.

På onsdag är det dags för DM-final där Åkersberga IBF står för motståndet. Hur ser du på er resa mot finalen?
Vi började med match mot Vendelsö på bortaplan och tog en stabil seger med 6-1 för att sedan spela kvartsfinal mot Bele och Semifinal mot Älvsjö, två lag som vi känner väl från våran serie och i dessa matcher lyckades vi tillslut vinna båda två ganska kontrollerat.

Vi har haft en bra känsla hela vägen i DM och vi har nu lyckats ta oss till fjärde raka finalen vilket varit ett av våra mål från början av säsongen.

Vad har ni att säga om Åkersberga IBF?
Åkersberga är ett lag som vi mött många gånger under åren och som i år ändrat sitt spel från tidigare säsonger och i och med sina unga spelare de lyft upp så är dom ett av de bästa lagen i Allsvenskan på att vända spelet och har ett otroligt bra driv i det dom gör.  Samt att dom utstrålar en moral och ett hjärta som tar dom långt i många matcher, inte minst den stora skalpen mot Täby i semifinalen.

Ett lag med mycket talanger och hög fart i sitt spel.

Vem blir ”Bäst i Stan 2019-2020” och varför?
I en final så handlar det om att ta fram det yttersta av sig själv som individ och ta ansvar över sin egna prestation för att på så sätt bygga en trygghet för laget.

Risk för att låta klyschig så är det laget som klarar detta bäst och som gillar läget med allt som hör till en sån här dag och kväll kommer stå som segrare.

Det kommer bli en tight och spännande match och vi kommer göra allt vi kan för att dra det längsta strået!

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2020-01-28, kl 09:00