Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Föreningsutvecklare - Projektanställning Sigtuna IF


Annonsrubrik
Föreningsutvecklare - Projektanställning Sigtuna IF

Förening

Sigtuna IF Innebandyklubb

Har sin verksamhet i

Sigtuna

Kontaktperson

Ludvig Harryzon, sportchef

Mobil

070-770 17 03

E-postadress

ludvigharryzon@hotmail.com

Annonstext

Sedan en tid tillbaka har vi arbetat med att lyfta klubben till en högre nivå. Vi har jobbat med utveckling för våra ledare, specialträning för våra målvakter och vårt Sportråd har i samarbete med Stefan Forsman under förra säsongen tagit fram en spelbok för klubben.

Vi känner att vi är på god väg och vill nu ha din hjälp att stärka innebandyn som sport i kommunen, öka antalet nya, unga spelare i klubben samtidigt som vi strävar efter en spetsigare spets: De som har talang och vilja ska kunna utvecklas med Sigtuna genom bland annat kunskapsutbyte och samarbete med andra föreningar.

Prästängshallen – vår hemmaarena – ska vara en naturlig samlingsplats för våra barn och ungdomar under säsong. Uppgifter Vi söker en person som ska leda och planera Sportrådets arbete och implementera och vidareutveckla vår Spelbok. Du ska vara länken mellan klubbens olika instanser och fungera styrelsens sportsliga öra i verksamheten.

Vidare omfattar uppdraget att utveckla kontakter med andra föreningar och intressenter för att gynna SIF innebandy. Arbeta för att vi är synligare i sociala medier, arbeta med våra sponsorer och erbjuda mervärde för våra samarbetspartners.

Vem är du? Vi söker dig som… …brinner för innebandy som sport …har föreningsvana och förstår vad det innebär att verka i en ideell verksamhet …är en god och pedagogisk ledare och har förmågan att entusiasmera och inspirera andra …är social och bra på att bygga relationer …är självgående och strukturerad med en god administrativ förmåga …självständigt kan planera och prioritera ditt arbete efter gällande förutsättningar

Läs mer och ansök här!

short_text    Skrivet av Mathias Wegnebring 19 maj 2020