En utsträckt hand – Digitala Möten

I en tid av ovisshet ser vi hur kreativa lösningar och tankesätt planteras och genomförs. Det sker överallt. I samhället, bland kompisgäng och i föreningslivet. Allt för att fortsätta med de principer man håller fast.

Inom föreningslivet går vi snart in i en period då väldigt många föreningar ska ha sitt årsmöte, något som med rådande läge kan vara svårt att arrangera på sedvanligt vis.

Men ack så viktigt att vi faktiskt försöker att genomföra, inte minst med tanke på att det är på årsmötet vi diskuterar föreningens framtid och ger varandra energi till att fortsätta engagera sig, något vi verkligen behöver!

Den senaste veckan har Stockholms Innebandyförbund både läst på samt testat att delta i olika former av digitala möten, med gott resultat.

Därför sträcker vi nu gärna ut handen och hjälper er föreningar som är intresserade av att vidga vyerna och arrangera digitala möten, såsom exempelvis styrelsemöten eller självaste årsmötet.

Möjligheterna och verktygen är oändliga, och vi hjälper er gärna i både val av mötesrum, planering samt genomförandet, som till exempel att agera mötesledare och säkerställa att röstning om så behövs fungerar etc.

Vänligen kontakta michael.lawitz@innebandy.se så pratar vi vidare.

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2020-03-24, kl 09:38