Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Askens Goalie Camp

Annonsrubrik
Askens Goalie Camp

Förening
Salems IF

Har sin verksamhet i

Skogsängshallen, Salems kommun

Kontaktperson

Robin Asklöf

Mobil

076-3911156

E-postadress

malvakt@salemsif.se

Annonstext

Salems IF arrangerar Askens Goalie Camp tillsammans med Askens målvaktsutbildningar. Under höstlovet v44, måndag 1/11 och tisdag 2/11 arrangeras Askens Goalie Camp i Skogsängshallen!

Under två dagar har ni möjlighet att träffa likasinnade individer från hela Stockholm! Askens Goalie Camp är ett tvådagarsläger där vi fokuserar på er som målvakt och framför allt för att utveckla er som målvakter. Genom att både ha teoretiska genomgångar, fysträningar, alternativa träningar och framför allt innebandyträningar där vi fokuserar på att utveckla er allt från grundpositioner och grundrörelser till att träna på olika spelmoment!

Det kommer att finnas tre olika nivåer beroende på hur långt man har kommit i sin utveckling, alla nivåer är en rekommenderad nivå och känner man att man hamnar fel så justerar vi under campen! Campen pågår från 09:00 till cirka 16:30 och lunch samt mellanmål ingår.

Avgiften för campen är 1500 kr. Länk till anmälan: https://camp.laget.se/SalemsIF/Askens-Goalie-Camp Mer information kommer till er efter anmälan, men undrar ni över något så kontakta: Robin Asklöf, 076-3911156 eller mejl: malvakt@salemsif.se

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2021-10-20, kl 17:14