Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Arbetstillfälle för dig som vill jobba extra

Annonsrubrik
Arbetstillfälle för dig som vill jobba extra

Förening

IBF Offensiv Lidingö

Har sin verksamhet i

Lidingö

Kontaktperson

Daniel Stigberg

Mobil

0705452423

E-postadress

daniel_stigberg@hotmail.com

Annonstext

IBF Offensiv Lidingö bedriver innebandyverksamhet på Lidingö sedan ca 20 år tillbaka. Vår hemmaarena är nybyggda Torsviks Sporthall. Vi söker just nu en person som är intresserad av att arbeta extra för föreningen några timmar i veckan.

Timanställningen kan i framtiden övergå i en deltidsanställning för rätt person.  Arbetsuppgifterna kommer att variera med två huvudsakliga fokusområden. Det ena gäller hantering av en del administrativa arbetsuppgifter för föreningen av olika slag. Det andra området är inriktat på att vidareutveckla föreningens verksamhet för barn- och ungdomar.

Just nu gör vi en extra satsning för att få Lidingös barn och ungdomar att spela innebandy. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera och koordinera föreningens lägerverksamhet och ”Innebandyns dag” på Lidingö – en innebandyturnering för Lidingös fritidsgårdar (ÅK 4-6).

Vidare ingår att se till att vi har ungdomsledare på de yngsta lagens träningar och de träningar vi genomför tillsammans med fritidsklubbar på Lidingö.   Vi tror att detta arbete går bra att kombinera med studier eftersom arbetet till stor del kan utföras på distans och kvällar/helger.

Arbetstiden är flexibel, men viss närvaro krävs i Torsvikshallen (som ligger precis vid brofästet på Lidingö). Vi söker dig som vill arbeta med idrottsfrågor och föreningsliv. Du bör ha viss känsla för ordning och kunna jobba självständigt mot uppsatta mål.

För rätt person kan tjänsten utvecklas över tid. Erfarenhet från att jobba aktivt i idrottsförening är meriterande.

Har du frågor om rollen kontakta Daniel Stigberg, daniel_stigberg@hotmail.com, 070-5452423 . Skicka din ansökan (personligt brev och enkelt CV) till daniel_stigberg@hotmail.com. Mer information om IBF Offensiv Lidingö hittar du på vår facebook och webb http://www.ibflidingo.se/  

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2022-01-24, kl 10:21