Älvjös tränare Danne Bron-Sundbom inför herrfinalen i DM!

Tre Snabba med Älvsjös tränare Danne Bron-Sundbom inför stundande DM-final.

På onsdag är det dags för DM-final där Djurgårdens IF IBS står för motståndet. Hur ser du på er resa mot finalen?
Kvartsfinalen mot allsvenska Bele var ett nytt bevis på den höga kvalité som finns i Älvsjös trupp. Vi var mer eller mindre uträknade och i stort underläge i tredje perioden men vände och vann. Efter en suddenvinst mot Järfälla i semifinalen, där Giovanni Palumbo avgjorde, är vi nu i föreningens andra raka herr-final - Stort!

Vad har ni att säga om Djurgårdens IF IBS?
En förening som kämpar hårt för att bygga upp en större och bättre verksamhet. Nybyggda Hjorthagshallen är en bra språngbräda för att juniorverksamheten ska ta fart. 

Herrlaget är flaggskeppet som serie- och tabellmässigt är Stockholms näst bästa herrinnebandylag - Det skojar man inte bort. Tränaren ”Mr DIF” Mikael Öhman är en dedikerad och noggrann vinnarskalle som jag haft förmånen att jobba med i Älvsjö tidigare. Laget har vidare en av stockholms bättre innebandyspelare i Sebastian Gafvelin samt många andra väldigt kompetenta killar.

Vem blir ”Bäst i Stan 2019-2020” och varför?
Allt annat än att det skulle bli Djurgården är såklart en jätteskräll men vi är trots allt regerande mästare och har skrällt oss vidare i årets slutspel precis som i förra årets final där vi slog allsvenska FBI Tullinge. 

En DM-final är en stor sak för föreningen och jag hoppas killarna får njuta och ha roligt framför familj och vänner i ytterligare en stor final - sen tar vi det därifrån.

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2020-01-27, kl 16:00