Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Bakgrund

Efter en utmanande tid med restriktioner, utebliven verksamhet och oönskad paus från innebandyn har vi nu äntligen igen fått packa väskorna, skriva in matchdagar i kalendrarna och bege oss tillbaka till hallarna.

Dessvärre har vi under pandemin sett ett tapp bland utövare, ledare och domare. Detta behöver vi som förbund och föreningar tillsammans arbeta med.

Under två tillfällen (10e och 11e november 2021) träffades förbundet och föreningarna i syfte att diskutera vilka behov och åtgärder som är effektiva och lämpliga för stockholmsdistriktet kopplat till det stöd på ca 500.000 kronor som blivit tilldelat Stockholm.

 

Vi är tacksamma för alla goda idéer, samtal och tankar som framkom under dessa möten. Vår förhoppning är att svensk idrott ska få fortsatt stöd och att vi på så sätt kan förverkliga alla goda idéer.

 

Under denna period kommer det att finnas två möjliga vägar att söka bidrag:

  1. Fri ansökan (projekt som föreningen själva planerar och genomför)
  2. Stockholmsutskicket – ett utskick som görs hem till barn i knatteligaåldern. På utskicket kommer en QR-kod att skicka den intresserade vidare till en landningssida där man kan hitta närliggande förening och aktivitet.