Domarcoacher

Stockholms Innebandyförbunds observatörer jobbar med att observera våra domare ute i hallarna och är ett av förbundets verktyg för att utveckla och uppmuntra domarskapet.

Arbetsmässigt så meddelar observatörerna berört domarpar ett par dagar innan specifikt uppdrag om att observation kommer att ske.

Sedan följer observatören paret under berörd match och har efter avslutad insats en sittning med domarna där man går igenom ett antal punkter med postiv och konstruktiv feedback.

Cirka en vecka senare får domarna per post eller per e-post det skriftliga protokollet, som summerar den genomgång man hade direkt efter matchen. Observationerna är ett av instrumenten vid klassificeringen av domarparen.

Tilldelning av observatörs-uppdrag sker i första hand från ansvariga men observatörerna har rätt att ta egna initiativ för att se domapar som ännu ej observerats, dock skall förslag på observation godkännas av någon ansvarig (se nedan). Även domarna kan vända sig till någon av observatörerna för att begära en observation.

Observatörer E-post
Daniel Kölborn (Ansvarig) daniel.kolborn@innebandy.se
Patric Terelius  
Kari Malmros  
Linus Warrenstein  
Tobias Ekmark  
Nicklas Sundgren  
Aarre Hietanen  
Bjarne Hekkelstrand  
Peter Kirch  
Nihada Cenanovic  
Christian Högberg  
Fabian Fahimi  
Christoffer Markovski  
Patric Cullander  
Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS