Utbilda dig till kursledare!

Publicerad
Ta chansen och utbilda dig till kursledare för Norrbottens innebandyförbund!
Norrbottens IBF söker dig som vill bidra till utbildning och utvecklingen av våra ledare i distriktet!

Detta genom att just du tar klivet och blir kursledare för de ledarutbildningarna som vi genomför under en innebandysäsong.
Kommande säsong finns det även fler fortbildningar som alternativ till Grundutbildningen och de vanlig Steg-utbildningarna i Grön/Blå/Röd, så som Knäkontroll, Innebandyfys, Träningsplanering & Lekens betydelse.

En fördel är om du är pedagogisk lagd och känner dig trygg i att prata framför en grupp och lära ut och utveckla våra ledare.
När du är kursledare så gäller det att du leder utbildningen så att deltagarna känner att de får ut ett mervärde av utbildningen.
Givetvis kommer du själv att få genomgå en Kursledarutbildning (KLU) innan och få tillgång till material så du kan läsa på och göra dig förberedd för ditt uppdrag. Sedan gäller det att du känner dig trygg i de utbildningar du ska hålla i och att du får växa in i rollen.

Ni skickar in er intresseanmälan/ansökan till norrbotten@innebandy.se. Skicka med ert "Innebandy CV" och ett personligt brev.
Vid eventuella frågor kring att vara utbildare ber vi er kontakta eva.engman@innebandy.se.
Vi behöver era ansökningar senast tisdag 25/4-2023 för er som är intresserade att bli kursledare för målvakt och senast 14/5-2023 för er som är intresserade att bli kursledare för övriga utbildningar!

NIBF står för alla kostnader i att utbilda dig och motkravet är att du håller i några utbildningar varje säsong under perioden augusti - maj. Kursledararvoden och omkostnader erhålls efter varje genomförd utbildning.

Passa på att ta chansen och vara med och bidra du också!

Vi är Norrbotten!💙

Publicerad av Robin Engström

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS