Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Veckobrev V 22

V.22
Då har en ny vecka passerat där vi under måndagen hade ett möte gällande återstartsstöd, där Svenska innebandyförbundet gick igenom de olika paketen som vi distrikt kommer att kunna söka. Vi kommer under veckan att kolla igenom och diskutera vilka av dessa som är mest aktuella för vårt län. De paket som sedan kommer finns tillgängliga att söka finansiella medel för kommer vi att återkomma till er föreningar om.
Under den tidigare veckan har vi haft en dialog med övriga distrikt och diskuterat SDF-SM. Detta hur vi som distrikt kan jobba för att utveckla och förbättra SDF-SM för alla distrikt.
Sen vill vi även passa på att påminna er föreningar att det fortfarande finns pengar att söka från Svenska innebandyförbundet gällande återstartsstöd IF 21/22.
Denna ansökan för återstartsstöd är öppen till och med 20/10-22.
Det som innefattas i Återstartsstöd IF 21/22 är: Aktiviteter, satsningar och projekt som syftar till att återrekrytera, nyrekrytera och behålla utövare, aktivitetsledare, domare och organisationsledare kommer att beviljas idrottsmedel upp till 50 000 kr/förening.
Exempel på aktiviteter och satsningar är läger, cuper och prova på -verksamhet Ansökan görs av föreningar på IdrottOnline. Finns även tid kvar att ansöka om Föreningsutveckling IF 2022 där ni får välja mellan 6 olika paket och söka upp till 30 000 för att utveckla er förening.
De olika paketen är:
Paket 1: Kulturen i vår idrottsförening
Paket 2: HBTQI och idrott
Paket 3: Delaktighet och inflytande
Paket 4: Inkluderande förening
Paket 5: Trygg innebandy
Paket 6: Utvecklande och hållbar idrottsmiljö.

Är er förening intresserad av något av dessa så kan ni kontakta robin.engstrom@innebandy.se för mer information eller hur ni söker dessa medel.

short_text    Publicerat av Eva Engman 2022-06-08, kl 16:18