Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Veckobrev V 18

V.18
Veckan går mot sitt slut och vi på NIBF håller på med att skriva och göra färdigt verksamhetsberättelsen för säsongen 2021/2022.
Även denna vecka har varit händelserik, Kiruna AIF har haft utbildning med Lena Revholm gällande Para idrott. Detta är ofantligt roligt och ett bra initiativ från Kiruna AIF som vi hoppas kunna leda till att fler lag i länet vill utbilda sig i para idrott.
Under helgen som varit har Meja Josbrant varit med och vunnit guld i Uppsala på Innebandyfesten med sitt nuvarande lag RIG Umeå. Meja är en spelare som har sina rötter i Norrbotten och Öjebyn.
Stort grattis önskar vi på NIBF. Sen hoppas vi att Mejas bedrift kan inspirera fler flickor och pojkar runt om i länet.
I helgen är det även dags för våra distriktslag flickor 05/06 och pojkar 05/06 att åka ned till Umeå för träningsmatcher. Denna resa möjliggjordes av Niemi Bil som gick in och sponsrade hela resan. Tack så mycket för ert bidrag och att ni möjliggör att våra distriktslag kan ha en rolig helg!
Sen möttes vi i veckan av den tråkiga nyheten om att vi tappar ett Div 1 lag i Norrbotten då Wibax tyvärr inte kommer kunna få ihop något herrlag inför kommande säsong. Detta är tråkigt då vi vill ha så många lag som möjligt där våra spelare kan utvecklas.
Vi vill även påminna om att serieanmälan ska in inför kommande säsong. Denna ber vi att ni skickar in så fort som möjligt, ni skickar in serieanmälan till gustaf.vallgren@innebandy.se.

I helgen kommer det även att vara en utbildning i Steg 1 Blå som Eva kommer att hålla i. För anmälan skicka till eva.engman@innebandy.se

Det kommer även att vara en föreläsning med Peter Hörnsten gällande Spelförståelse som är via Teams på måndag. Denna kurs är gratis och även här anmäler ni er till eva.engman@innebandy.se

short_text    Publicerat av Eva Engman 2022-05-06, kl 16:04