Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Vecko brev V 34

V.34

Vi inleder veckobrevet med att uppmärksamma Elise Olsson-Lalor som till ”vardags” spelar för IBK Boden som ska i väg och spela u19 VM för Australien.
Stort lycka till!

Ni kan följa hela u19 VM på: http://www.youtube.com/c/iffchannel/videos?view=2&sort=dd&live_view=502&shelf_id=0

Här i Norrbotten så har äntligen innebandyn börjat vakna till liv och vi är glada över att DM matcher och träningsmatcher nu äntligen har börjat!
Alla träningsmatcher som spelas ska anmälas in till: domartillsattning@nibf.se i god tid innan med datum/tid/hall och vilka lag som möts och nivå på dessa samt vilka förutsättningar som gäller runt matchen. Träningsmatcher läggs in i IBIS.

Under veckan så har vi på NIBF börjat bli lite varm i kläderna.

I och med vårt återstartsprojekt och i samarbete med RF-SISU har vi varit och besökt Knut Lundmarks skolan och Vidselskolan i Älvsbyområdet. Där fick vi möjlighet att träffa 200 barn som vi hoppas kunna inspirera till att bli framtida innebandyspelare.

På utbildningsfronten så hade vi förra helgen utbildningen licens/fortbildningskurs 2022 för domare. Nu under lördagen så kommer vi hålla i utbildningen steg 1 blå där vi kommer ha Per Aronsson som kursledare.

Sen kommer vi att under säsongen att boka in gästträningar. Till en början kommer vi att köra röd-nivå där vi kommer att hålla i en träning för att inspirera både ledare och spelare. Ta gärna kontakt via mejl till Joel Abrahamsson på: joel.abrahamsson@innebandy.se eller Robin Engström på robin.engstrom@innebandy.se.

short_text    Publicerat av Eva Engman 2022-08-26, kl 15:25