Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Vecko brev V 16

Vecka 16

Nu har påsken varit och vi på NIBF kickstartade tisdagen med att besöka Pajala och hålla i innebandypass för över 120 elever från årskurs 1 till och med årskurs 6. Vi höll till i Pajalas fina anläggning där vi gjorde 4 planer vilket gjorde att vi kunde hålla så många aktiva som möjligt samtidigt.  Det blev ett roligt besök med mycket lek och stoj. Det var ett uppskattat besök och vi fick frågan direkt när vi ska komma nästa gång.

Under veckan har vi även haft ett andra möte gällande distriktslagsverksamheten och många bra tankar och idéer togs upp som vi kommer ha med oss då vi planerar verksamheten framöver. Skulle ni ha fler idéer och funderingar kring distriktslagsverksamheten så vill vi gärna höra era förslag och tankar, så tveka inte att höra av er till någon av oss på NIBF.

Kiruna AIF har även spikat datum för utbildningen ”Att möta idrottare med funktionsnedsättning” vilket vi tycker är fantastiskt roligt och hoppas att detta kan leda till att para innebandyn i länet växer.

I helgen är det även SM-finalerna mellan Pixbo Wallenstam och Team Thoren gruppen på damsidan och på herrsidan är de IBK Falun mot FBC Kalmarsund.

Matcherna kommer att sändas på SVT 1 och SVT play.

 

short_text    Publicerat av Eva Engman 2022-04-22, kl 16:17