Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Vecko Brev 35

Veckobrev v.35

Då har ännu en vecka passerat och mycket händer och kommer att hända hos oss på NIBF!

Vi på NIBF kommer under hösten att gå en utbildning som Svenska innebandyförbundet håller som fokuserar på att öka vår gemensamma kunskap, förståelse och engagemang kring inkluderings- och jämlikhetsfrågor.

Sen kommer snart ändringar ske gällande vår hemsida, då vi inom en snar framtid att lansera en helt ny!

Vi har i veckan börjat med föreningsbesök, där vi håller i träningar om knäkontroll och spelförståelse samt att vi informerar om NIU. Vi gör detta först och främst för lag på röd nivå och detta hoppas vi att fler föreningar anmäler intresse för. Om ert lag vill att vi kommer och håller info samt ett pass så kan ni anmäla intresse till: joel.abrahamsson@innebandy.se eller robin.engstrom@innebandy.se.

För återstartsprojektet så har vi även denna vecka varit i Älvsbyn och denna gång har vi hållit i pass för Parkskolan. Vi fick träffa över hundra barn och hoppas inom snar framtid att innebandyn kan få ett bättre fäste i den kommunen.

Sen är vi i fullt arbete med att sammanställa grön och blå serie och sammanställningen kommer nästa vecka att skickas ut på remiss. Vi påminner då om tävlingskonferensen för grön/blå som kommer att vara den 15 september via Teams.

Sen vill vi påminna er om våra utbildningar! Som det ser ut nu så har vi inte nog med deltagare för att hålla i GU och målvakten röd är det också få anmälda. Det är viktigt att vi alla håller oss uppdaterade utbildningsmässigt för att kunna fortsätta utveckla innebandyn i Norrbotten.

Vi behöver även fler domare i länet och hoppas att vi får mer som anmäler sig till domarutbildningen som vi kommer att hålla i den 17–18 september. Ni kan anmäla er via: https://ibis.innebandy.se/Ibisklient/Kurs/KurstillfalleAnmalan.aspx?kid=9198&fbclid=IwAR0cIknPCVxIed_8hinKNteOTslX8FaTI-2o8idWy6PBUJj-WmyTmUjIcOE

 

short_text    Publicerat av Eva Engman 2022-09-02, kl 16:59