Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

SDF-SM 2021

Äntligen kom vi iväg på det efterlängtade SDF-SM för spelare födda 04-05.

Förbundskaptenerna har gjort en kort sammanfattning av vår tid i Nyköping/Oxelösund.

Först ut några ord från flickornas Förbundskapten Patrik Korp:

Efter en något brokig uppladdning fick äntligen F 04-05 spela SDF- SM. 

Vi hade en väldigt tuff grupp och lyckades trots detta kriga oss till två oavgjorda matcher, samt hade en uddamålsförlust. Många av motståndarna var betydligt längre och tyngre än oss, men trots det så kunde vi stå upp bra och med hjälp av det Norrbottniska pannbenet även skaka lag som nog på förhand trodde vi skulle vara en munsbit. 

I placeringsspelet hade vi en knapp förlust mot Örebro med uddamålet och av någon anledning var ribban vår största fiende i den avslutande matchen mot Småland som slutade 1-4. Vi slutade på en 19:e plats men hade med lite flyt kunnat placerat oss betydligt högre upp med så grymma spelare i laget.

Tjejerna har imponerat från start till mål både som spelare och individer och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag tycker att de är värda alla framgångar i världen! 

// Patrik Korp, Förbundskapten Norrbotten F-16.

Näst på tur har vi Jens Branden för pojkarna:

Efter en 14 timmar lång bussresa var vi äntligen på plats i Nyköping.

Vi ledare tackar spelarna från hela vårt hjärta för deras inställning. De har slitit och kämpat för Norrbotten på ett sätt de kan vara stolta över. De har utanför planen verkligen varit ett lag och det har varit väldigt roligt att umgås med och få leda ett så härligt gäng i SDF-SM. Jag tror att det, även om det resultatmässigt inte gick som vi önskat, kommer vara ett fint minne för spelarna. Jag hoppas alla fortsätter utvecklas och önskar dem alla lycka i framtiden.

Jag vill också passa på och skicka ett tack till alla klubbar ute i länet som gjort ett fint arbete och fostrat dessa spelare, ni gör ett jättejobb och förtjänar all uppmärksamhet ni kan få.

Kika på det lilla bildspelet längst ner.

 

En längre summering av hela SDF-SM 2021 kommer att publiceras inom kort.

Vi tackar även alla våra sponsorer som underlättar våra SDF-SM resor, stort tack.

short_text    Publicerat av Eva Engman 2021-11-06, kl 11:20