Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

NIBFs Veckobrev

Här kommer NIBFs första veckobrev.

Kansliet tänker att det kan vara trevligt ett ett veckobrev för att delge er därute i Innebandy världen vad som hänt under en vecka, så hoppas ni får trevlig läsning:

V 14

Då har en ny vecka passerat och påsken är bara runt hörnet. På NIBF har det varit en intensiv vecka där det har varit oerhört mycket aktiviteter. Gällande återstartsprojektet så var Sattajärvi och Tärendö först ut på måndag. Intresset var högt på dessa platser och vi togs emot av stor glädje och engagemang.

På tisdagen togs klubbor och bollar med till Hedenäset där vi fick möjlighet att hålla i idrottslektioner för låg, mellan och högstadiet. En skola som kanske inte har de största antalet elever, men farten och energin på barnen och ungdomarna fanns de gått om. Under tisdagen var det även invigning på idrottens hus där NIBF var med som representant för innebandyn.

Onsdag så var de en prova-på-dag i Överkalix som vi håll i tillsammans med RF-SISU och Överkalix FF. Under kvällen kom kring 40 barn och ungdomar som var intresserade av att spela innebandy. De var stor variation på åldrarna och hur mycket alla hade spelat innebandy. Under kvällen så bjöds det på fika som RF-SISU stod för.

Under torsdagskvällen så var de dags för utbildning och där grundkursen för junior och senior hölls i under kvällen. Utbildningen hölls digitalt och deltagarna var ända från Dalarna till Boden. Utbildningen var uppskattad och i och med detta så har vi fått mer licensierade tränare som kan vara med och utveckla innebandyn.

Framtida utbildningar som kommer är:

föreläsningen med Peter Hörnsten 9/5 som är via Teams och kostnadsfri! Det finns även fler utbildningar utlagda fram till och med maj så passa på.

Lite information från oss på NIBF är även att alla föreningar har fått mail gällande uppstart av innebady flex och Floorball fitness och att vi hoppas att några föreningar är sugna på att starta upp detta.

 

// Robin Engström NIBF

short_text    Publicerat av Eva Engman 2022-04-11, kl 09:56