Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Distriktslagens Lördag i Umeå P/F 05-06

Västerbottens Innebandy förbund bjöd in Norrbotten för att spela lite träningsmatcher, och så klart ville lagen åka och vi tackade JA.

Så lördagen 7 maj kunde båda Distriktslagen sätta sig på en av Granbergs bussar och resa ner till Umeå för träningsmatcher. Detta var möjligt tack vare att Niemi Bil gick in och sponsrade hela bussresan, det tackar vi för.


Varje match spelades 3*15.

Förbundskapten Patrik Korp F16 berättar:

Första matchen mot Västerbotten vann vi med 4-2. Meja J gjorde 3 mål och Felicia Ö gjorde 1.Det var en jämn match och vi spelade väldigt bra med tanke på att vi inte träffats på väldigt länge och tränat ihop. 

Matchen mot Västernorrland förlorade vi med 8-3. Målen gjorde Tora D, Meja J och Hilda S. 

Västernorrland spelade riktigt bra och har några absoluta toppspelare i denna årskull. Våra målvakter gjorde det riktigt bra och höll nere siffrorna. 
Spelarnas samlade kommentarer efter matcherna var att det var en rolig dag och att det har varit kul att träffa gänget igen. Kul med matcher och att möta nya motståndare. Ledarstaben instämmer. 

Jannike N följde med trots skada för att träffa gänget och heja på från sidan. Hon säger från sitt perspektiv att det är intressant att se de andra lagen och vilken nivå vi kan vänta oss på SM. Lärorikt! 

Henrik Aasa P16 Berättar:

Norrbottens P16 var som inbjudet lag på besök i Umeå för att möta Västerbotten i två matcher.Två täta matcher där respektive lag vann varsin match.

Vi tackar Västerbottens innebandyförbund för ett trevligt initiativ.

 

Vi passar på att tacka våra sponsorer Niemi Bil som gjorde resan möjlig,
Sportringen
OXDOG
COOP Norrbotten
Luleå Energi
TK Resurs
och tjejerna på Nextday profiltryck som snabbt löste trycken på matchshortsen som skulle göras.short_text    Publicerat av Eva Engman 2022-05-10, kl 16:14