Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

60 dagar kvar till SM-finalen: ”Ser fram emot ett fullsatt Avicii Arena”

Idag är det endast 60 dagar kvar till Svensk Innebandys största årliga evenemang, SM-finalen. Årligen lockar evenemanget tiotusentals människor till de två avgörande matcherna på säsongen och folk från hela Sverige väntas vallfärda till Avicii Arena när världens största innebandyevenemang går av stapeln.
– Jag ser fram emot en dag när innebandy är det som hela Sverige pratar om, säger Stefan Jonasson, marknads och arrangemangschef på Svensk Innebandy.

Snart är det äntligen åter dags att få avsluta ligaspelet i innebandyn på allra bästa sätt. Ett fullsatt Avicii Arena väntar och fyra lag som gör upp om två oerhört eftertraktade pokaler.

Senast SM-finalen kunde avgöras i Avicii Arena (dåvarande Ericsson Globe) var 2019 – men nu är den tillbaka.

Biljettförsäljningen är i full gång och en som ser fram emot finalen är Svensk Innebandys marknads och arrangemangschef Stefan Jonasson.

– Efter två år av pandemi ser vi nu fram emot en final i ett fullsatt Avicii Arena. Utöver att SM-finalen alltid bjuder på innebandy i världsklass är det också en folkfest och ett grymt skyltfönster för vår sport. Jag ser fram emot en dag när innebandy är det som alla pratar om. 

Finalen på både dam- och herrsidan avgörs i en match, samma dag, och bjuder alltid på häftig dramatik.

Preliminära starttider finalerna: 12.00 Damfinalen. 15.00 Herrfinalen.

Säkra dina biljetter till finalen den 23 april nu:
https://www.axs.com/se/events/417618/sm-finaler-innebandy-2022-tickets

 

Kombinera föreningsutveckling med att uppleva världens största innebandyfest!

Du som är engagerad i en förening på styrelsenivå (eller annan del av organisationen) har nu chansen att kombinera utveckling med att uppleva SM-finalen på plats i Avicii Arena.

Konventet som pågår under två halvdagar fokuserar på Svensk Innebandy Vill och de mål som Svensk Innebandy har satt. Vi kommer att ha inspirations-föreläsningar och visa på goda exempel. Vi avrundar sedan dag 2 med att gemensamt ta oss till Avicii Arena och uppleva dam- och herrfinalen med Sveriges bästa lag.

Läs mer och anmäl HÄR

 

 

 

short_text    Publicerat av Eva Engman 2022-02-22, kl 13:35