Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Pojkar 16 år 06-07

Ledarstaben för P16 05-06

Här kommer en presentation av staben 2021-2022

Henrik Lerviken Förbundskapten
henrik_lerviken@hotmail.com

Jag är 46 år och har de senaste 7 åren varit barn- & ungdomstränare för ett pojklag i Luleå SK. Under mina aktiva år som spelare på 90- och 00-talet representerade jag flera föreningar i Luleå samt ett i Umeå.
Jag ser att mitt främsta mål som förbundskapten är att bidra med spelarutvecklingen i Norrbotten, inte bara sett till de fåtal spelare som går hela vägen till SDF-SM. Utan till utveckling av alla individer som får en möjlighet att träffas och träna i en miljö utanför den ordinarie verksamheten i föreningarna.

Fast vi är ett av de minsta distrikten på SDF-SM så förväntar jag mig att vi gör positivt avtryck och därigenom sätter Norrbotten på innebandy kartan. Mina förväntningar på alla spelare är att de visar en bra attityd, att de är lyhörda och att de har en hög träningsvilja.

Förhoppningsvis kommer jag tillsammans med assisterande förbundskaptener kunna bidra med att utveckla innebandyn i Norrbotten. Detta genom att spela med högt bolltempo, mycket rörelse och kontrollerat bollinnehav.

Samtidigt vill jag tacka NIBF för att jag har fått förtroende som förbundskapten och representera Norrbotten de kommande två åren.
Per Aronsson Assisterande förbundskapten

42 år. Jag började spela innebandy som junior i Vetlanda IB. 2007 flyttade jag till Luleå och har varit aktiv som tränare de flesta säsonger under mina år här uppe i Norrbotten. Här har jag coachat allt från div. 4 till JAS och div.1.

Som tränare drivs jag av att utveckla lag, individer och innebandyspelare. Extra glad blir jag de gånger jag bidrar eller stöttar någon spelare både på och vid sidan av planen.

Jens Branden Assisterande förbundskapten

46 år. Jag är född och uppvuxen i Luleå och har Luleå IBF som min moderförening.
Jag har varit tränare för Gammelstads IF P03 under 10 år och även varit assisterande förbundskapten för NIBF för kullarna 03 och 04.

Jag har en spelarkarriär som målvakt där jag var med och startade upp IBK Luleå och senare spelade några säsonger i SSL och även den danska elitserien.

Jag kommer att bidra med erfarenhet från tidigare distriktslag och ha ett fokus på målvakter och försvarsspel. Jag vill som ledare bidra till ett klimat där spelare och ledare kan arbeta tillsammans inom de tydliga ramar som vi sätter upp och att spelarna hela tiden utmanas till utveckling.

Henrik Aasa Lagledare/Materialare
honkenado@gmail.com 

Jag tar över stafettpinnen som lagledare för Norrbottens distriktslag. Jag har lång erfarenhet såväl som spelare med främst som barn och ungdomstränare i både innebandy och fotboll.

Jag ser framemot att tillsammans med de övriga i ledarstaben se spelarna utvecklas som spelare och formas till ett starkt kollektiv.

 

Stabernas Riktlinjer