Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Flickor 16 år 06-07

Ledarstaben för F16 2021/2022

Här kommer en presentation av ledarna:


Patrik Korp
Förbundskapten
sir_korp@hotmail.com

Har varit innebandytränare i drygt 15 år och haft ansvar för både ungdomslag och seniorlag på dam och herrsidan. Jag började min tränarkarriär som tränare för ett nystartat damlag i Arvidsjaur som då främst bestod av ett gäng taggade tjejer mellan 15-16 år och inte längre kunde delta i någon juniorserie i länet. Laget kryddades även med ett par tjejer som var några år äldre och tidigare varit aktiva inom innebandyn.
Den säsongen inledde vi med att vinna Norrlandsmästerskapen som det då hette och om jag inte missminner mig så vann vi varje match i den turneringen med uddamålet.

Efter 6 säsonger i det laget övergick jag till spelande tränare på herrsidan och har där ansvarat för lag på alla nivåer från division 4 till division 1. Har de senaste åren tränat ett gäng grabbar födda 05-06.

När denna utmaning dök upp att leda länslaget F16 på sin resa till SDF-SM så kunde jag inte tacka nej. En stor och rolig utmaning och ett helt nytt sätt att se på ledarskap. I vanliga fall ser man alla spelare på 2-3 träningar/vecka och matcher varje helg, men nu ska man istället se spelare på samlingar och utifrån det försöka bygga ett lag och en spelide som passar för just denna trupp.
Målet med SDF-SM har hela tiden varit att vi ska knipa en plats på topp 8

Av det jag sett av tjejerna hittills är jag helt övertygad om att vi kan nå betydligt högre än så. Bredden av kvalitet som detta lag har är grym och alla förutsättningarna finns för att Norrbotten ska nå sin högsta placering hittills.

Mitt mål med varje tränaruppdrag är enkelt: Varje spelare ska utvecklas med några procent och jag ska utvecklas med några procent, så kommer vi tillsammans som lag att utvecklas med många procent!

 


Andreas Bäcklund Assisterande tränare
backlund.andreas@live.se
32 år gammal

Ursprungligen från Boden men bor sedan 7 år tillbaka i Arvidsjaur.Jag har spelat innebandy i drygt 15 år och har dom senaste tre säsongerna varit spelande tränare för vårat herrlag K4IF.
Utöver Herrlaget har jag även tränat vårat damlag i 3 säsonger och 1 säsong med pojkar födda 07/08.

Länslag och SDF-SM blir ett nytt äventyr för mig som jag ser fram emot.
Jag är ju lite av truppens nykomling då jag kommit in lite sent och tyvärr inte har haft möjligheten att vara med på någon fysisk samling än.

Jag går in i detta med en bra känsla och det känns som att vi har bra förutsättningar för en lyckad turnering. 

Jag och Patrik Korp har spelat innebandy tillsammans förut och delar samma filosofi kring innebandy och jag tror att vi kommer komplettera varandra bra i ledarstaben och att vi tillsammans med laget ska kunna bilda en sammansvetsad grupp som kan utvecklas tillsammans.

Pernilla Boman
Lagledare
pernilla.boman@pitea.se

Jag bor i Piteå, gift har 2 flickor 16 och 13 år. Jobbar som fritidskonsulent på Kultur, park och fritid Piteå Kommun.
Är gammal innebandyspelare i Öjebyns IBF, har även hunnit med fotboll och hockey.
Jag brinner för idrott, är tränare för Öjebyns IBF F06 och varit det 6-7 år.
Känns superroligt att få chansen att vara med som lagledare för F16 denna och nästa säsong.

 

 

 

 

 

Stabernas riktlinjer