Inbjudan till Föreningsutvecklingskonferens

Publicerad
Generell Konferensbild Glad Man

Den 1 och 2 april 2023 anordnas en stor, kostnadsfri konferens på Bohusgården (Uddevalla) för föreningar tillhörande arrangerande specialdistriktsförbund (SDF). Detta är ett historiskt avstamp för en förhoppningsvis mångårig samverkan över idrottsgränserna och en rejäl återstart för föreningslivet efter pandemin.

Varje förening har två platser och de personer som vi ser ska anmäla sig är två nyckelpersoner från föreningen så som ordförande, ungdomsansvarig eller föreningsutvecklare.

Anmäl er HÄR. Sista anmälan är den 12 februari.

Länk till inbjudan.

Föreningslyftet 2023
Denna konferens görs inom ramen för Föreningslyftet 2023 som är ett idrottsövergripande arbetssätt kring föreningsutveckling. Medverkande idrotter, tillsammans med RF-SISU, samverkar för att stärka sina verksamheter.

Denna tvådagarskonferens innehåller gemensamt arbete, men även idrottsspecifikt arbete med respektive specialdistriktsförbund. Förbunden har gemensamt valt Matchklimat och Multiidrott som ämnen att jobba med under dessa dagar.

Vi har under många år jobbat med värdegrundsarbete utifrån vår verksamhet. En stor del av det arbetet har handlat om matchklimat, som vi nu ser en möjlighet att utveckla tillsammans med övriga lagidrotter under dessa dagar. Under söndagen lägger vi ett pass där vi tillsammans utvärderar det vi fått till oss under lördagen i just denna fråga. När det gäller multiidrott så är det något som passar väl in i vår SIU-modell.

Publicerad av Madeleine Bäckström

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS