Regelkunskap Röd & Svart nivå – Digitalt tillfälle 13 mars

Publicerad
D5
Nu finns ett nytt tillfälle för utbildningen Regelkunskap Röd & Svart nivå publicerat och öppet för anmälan. Utbildningen förlänger befintlig ledarlicens med ett (1) år.

Har du som ledare någon gång känt att du inte har koll på reglerna? Vill du kunna förklara för dina spelare varför domaren blåste? Då är detta utbildning du ska anmäla dig till!  

Utbildningen Regelkunskap får du som ledare en fördjupad kunskap om reglerna i innebandyn. Du får också en dragning av den enkätundersökning som Stockholms Innebandyförbund gjorde med distriktets domare under 2023. Med bättre kunskap och en större förståelse kan vi tillsammans skapa ett tryggare hallklimat för våra spelare, ledare, publik och domare. 

Kvällen delas in i två pass:

Svaren från rapporten Stopp- det här är inte okej! redovisas och diskuteras i smågrupper i syfte att få en större förståelse för det uppdrag domarna har.
Därefter placerar vi regelboken i centrum och går igenom regler och tolkningar som gäller för innebandyn och avslutar med en öppen frågestund där ni får möjlighet att ventilera era frågor.

Publicerad av Mathias Wegnebring

Läs mer och anmäl dig här!
Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS