Information och rekommendationer gällande covid-19

Läs mer här.

Framtidens Organisationsledare

Välkommen till en av de roligaste världarna som finns- Styrelserummet

Innebandy beskrivs ofta som ungdomlig, rebellisk och modern. Det är något vi är stolta över och bör göra vårt yttersta att värna om. 

I många av våra forum lever vi upp i detta - utom i styrelserummet. 

Första gången programmet lanserades var i september 2019, och hade då sju stycken deltagare. Tillsammans träffades vi fem gånger under tre månader där vi utbildades, samtalade och skapade förutsättningar för framtida uppdrag inom föreningslivet. 

Genom dessa pionjärer, som vågade hoppa på ett oprövat program, har intresset ökat och efterfrågan om en ny kursstart initierats. Vår starka förhoppning är att programmet kommer att vara en stående del i förbundets föreningsutvecklingsarbete, och vi planerar för att starta upp ett nytt tillfälle under februari 2020. 

Syftet med utbildningen är att genom lättsamma former avdramatisera rollen som organisationsledare och få deltagarna att inse att deras kompetens, kunskap och drivkraft behövs i våra styrelserum. 

Vi hoppas att så många föreningar och deltagare som möjligt vill vara med på denna resa!

Datum för utbildningen 2020:

Publiceras inom kort. (Kursen kommer dock att vara fyra träffar mellan februari-april).

Kostnad:
Stockholms Innebandyförbund kommer eventuellt att ta ut en deltagaravgift för varje deltagare som sedan finansieras genom idrottslyftet. Utbildningen blir således kostnadsfri för föreningen. 

Ansökan till Svenska Innebandyförbundet hjälper vi gärna till med. 

Intresseanmälan kan göras här

För frågor kring utbildningen, vänligen kontakta michael.lawitz@innebandy.se