Information och rekommendationer gällande covid-19

Läs mer här.

Utveckla din föreningFöreningsutveckling

Innebandy är en idrott för alla. Den är lättillgänglig, rolig och går att vara en del av hela livet. Hur ser möjligheterna ut i din förening?
Föreningsutveckling handlar om att lära känna sin verksamhet, ta reda på var man är i dag och vart man vill i framtiden. En framgångsrik verksamhet byggs i en förening med syfte, tydliga mål och engagemang.

Utvecklingsmöjligheter:

Gå Svensk Innebandys grundutbildning för organisationsledare. En utbildning för föreningens förtroendevalda som syftar till att öka kompetens, ge möjlighet till reflektion och ge inspiration till föreningens kommande utvecklingsresa.

Kontakta er utvecklingskonsulent. En del distriktsförbund har en person som ansvarar för föreningsutveckling. Gå in på ert förbunds hemsida för att ta reda på vem det är och hur ni kan nå personen. Det går också bra att höra av sig till Josefine Sinclair, föreningsutvecklingsansvarig på Svensk Innebandy.

Sök bidrag till er satsning. Det finns pengar att söka om er förening vill starta en verksamhet eller projekt kopplat till föreningsutveckling, ungt ledarskap, jämställdhet och integration. Ta kontakt med ert distriktsförbund för att få tips och stöd till er projektplan. För integrationsfrågor kan ni höra av er till Inez Rehn, inkluderingsansvarig på Svensk Innebandy.

Inspireras av goda exempel. Ta del av andra föreningars unika, smarta och framgångsrika idéer och använd dem på ert sätt för att göra er verksamhet mer attraktiv. Har ni något bra exempel som ni vill dela med er av kan ni höra av er till ert distriktsförbund eller Svenska Innebandyförbundet.

Mångfaldsarbete

Utvecklas som ledare