Pojkar födda 03

Träningsläger 28:e & 29:e december

Se tidschemat för dagarna här

 

Uttagna till SM i Gävle 

Då har våra ledare satt sina trupper till distriktslags SM i Gävle. Det har varit diskuterande i våra grupper men nu har ledarna för respektive lag beslutat vilka spelare som skall ingå i respektive trupp.

Baserat på prestationer under året, och vad ledarna sett på våra träningar, matcher i klubblagen så har de valt att ta med följande spelare till SDF-SM i Gävle 2020. Pojkarna har tagit ut 18 spelare. Ledarna har också tagit ut ett antal reserver som är meddelade om något skulle inträffa inför SM

Vill vi tacka alla tränare och spelare vi varit i kontakt med under det här året.

"Det skall bli riktigt kul att få följa dessa lag som består av ett otroligt massa talanger och individuellt duktiga spelare. Vi önskar båda lagen ett stort lycka till i Gävle. " - Västsvenska Innebandyförbundet

Lag Pojkar - uttagna spelare

Frågor kontakta följande:
Pojkar:
Sebastian Idehed 0733-420339
Västsvenska IBF
Mikael Björk 0768-950052

Generell information

Vid alla träningar råder att man som spelare är ombytt och klar för att gå på plan vid utsatt starttid.

OBS! Om spelare är skadade/borta/sjuka så behöver vi att ni tränare eller spelarna själva meddelar att de inte kan närvara på dessa tillfällen. Det kommer då finnas reserver som vi tillkallar till grupperna för specifika träningar. Vilken(a) träning(ar) spelaren kallas in till kommer stå i mailet. 

Om ni tränare anser att vi har missat någon spelare, maila till "sebbe-idehed@hotmail.com" med namn på spelare, vilken förening denne representerar, tröjnummer på spelare, vilka serier denne spelat under säsongen och en kortare motivering i vad ni ser i spelaren. Vi är öppna för feedback från er tränare och kommer ta denne spelaren i beakt när vi fortsätter vår scoutning till höst igen. 

Kontaktuppgifter ledare:
Sebastian Idehed 0733 – 420339
Anton Olofsson    0704 – 244229  

Foto av A. Kårhag

 

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS