Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Ledarkrav säsongen 2020-2021

Utbildningskrav för våra ledare
I linje med SIU-modellen och målsättningen med ökad kompetens och utveckling av våra ledare och att öka sannolikheten för bra verksamhet i våra lag, så förändras nu kraven för godkända ledare som står i båset i samband med match.

 

För närvarande är det en del ledare som saknar rätt utbildning, så Västmanlands Innebandyförbund uppmanar föreningarna inom vårt SDF att se om sitt ”hus” och hjälpa oss att utbilda alla länets ledare inom SIU modellen.
Om ledare vid kontroll saknar rätt utbildning kommer faktura att skickas ut på belopp motsvarande två kursavgifter för den saknade kursen.

Tag gärna kontakt med utbildningsansvarige i er förening för mer info om kommande utbildningar . Givetvis bistår vi er med, men i er förening finns en ansvarig som fått all information redan. Får vi konkreta önskemål om utbildningsdagar så ska vi försöka tillhandahålla utbildningar, men vi kommer att behöva framförhållning för att det ska fungera. Kontakta Utbildningsansvarig Stefan Karlsson stefan.karlsson@innebandy.se 070-733 51 56 vid eventuella frågor och funderingar.

 

Information och anmälan till alla våra utbildningar hittar ni här