Hejsan
    
Det börjar trilla in träningsmatcher till oss. Det är av stor vikt att alla träningsmatcher skickas in till oss så vi kan lägga in matchen i IBIS. 
   
Alla träningsmatcher ska skickas in till distriktsförbundet. Gäller alla föreningar i Örebro Län & Västmanland. Självklart kan vi även försöka hjälpa våra förbundslag (Herr Allsv, H1 & SSL, Dam Allsv) med tillsättning men där är det i första hand förbundsdomare som skall döma.
   
Skicka alla matcher till stefan.karlsson@innebandy.se så lägger han in tiderna i IBIS.
     
Thomas Kallin thomas.kallin@innebandy.se tillsätter matcherna.
    
Glöm inte att lägga med följande:
Datum/tid/plats/motståndare
      
Thomas Kallin thomas.kallin@innebandy.se tillsätter matcherna med domare på alla distriktsmatcher. Matcher där ungdomsdomare dömer tillsätter föreningen själv sina matcher men även där är det av vikt att matchen kommer in i IBIS så er domartillsättare kan göra sitt jobb.
     
Dessa serier tillsätter Thomas Kallin:
Damer Div 1
Damer Div 2
Damer Div 3 
Damer Junior
Damer JAS
FK1-FK3
  
Herrar Div 2
Herrar Div 3
Herrar Div 4
Herrar Div 5
Herrar Junior
HJ17 Region
HJ16
PK1-PK4
  
OBS !!!
Vid träningsmatcher gäller Swish-betalning om inte domare/föreningen kommer överens om annan betalning. VIBF/ÖLIBF tar inte ansvar över egna överenskommelser mellan förening/domare.
  
Vid träningsmatcher gäller 75% av ordinarie arvode för högst rankat distriktslag. När ett förbunds-lag spelar gäller 50% av ordinarie arvode. Möts ett H1 lag och ett H2 lag är det 50% av förbundsseriens arvode. Spelar ett D1 lag mot ett D2 lag är det 75% av D1 ordinarie arvode.

Reseersättningen vid träningsmatcherna är 25 kr/milen.

Domararvode för säsongen 2023-2024:
Kontakta Thomas Kallin thomas.kallin@innebandy.se

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS