Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Förändringar på kansliet i Västmanland

Hej innebandyvänner.

Västmanlands Innebandyförbund vill härmed berätta att vi förändrar på vårt kansli. Vår Distriktschef Stefan Karlsson går in och stöttar upp alla våra föreningar i deras arbete med att utveckla sin organisation dvs föreningsutveckling. Stefan kommer även att axla rollen som utbildningsansvarig och hjälpa våra föreningar i dialogen med alla våra kommuner.

VIBF har även rekryterat en ny tävlingsansvarig, Roger Collin som kommer att sköta all tävling i distrikten Västmanland och Örebro Län (se nedan presentation).
 
Vi har även rekryterat in Thomas Kallin som kommer att stötta med administrering kring våra distriktslag under 4 månader (fram till SDFSM i Gävle i Januari 2020)
  
  
   
Västmanlands Innebandyförbund vill hälsa Roger Collin välkommen till kansliet med ansvar över tävlingsverksamheten i både Västmanland och Örebro Län.

Med Rogers erfarenhet kommer vi att spetsa till vår tävlingsverksamhet. Vi tror att Roger och Stefan blir ett perfekt team att driva vårt förbund mot framtiden. Vi hoppas kunna plocka godsakerna från Rogers långa erfarenhet inom tävling. //Styrelsen VIBF

 
Hej
Mitt namn är Roger Collin och jag är från och med 2019-10-07 ny tävlingsansvarig på Västmanland/Örebro Läns Innebandyförbund. Jag kommer från Gästrikland och har under de senaste 20 åren jobbat på Gästriklands Innebandyförbund med framförallt tävling och domare men även en del arrangemang.

Det är mig ni skall kontakta i alla tävling, matchändringar och ibis frågor.

Jag ser framemot att tillsammans med er, utveckla och stärka tävlingsverksamheten i distrikten på alla plan. Givetvis med Innebandy Vill som ledstjärna.     

Med vänlig hälsning                                                                    
Tävlingschef
Roger Collin
Mail: roger.collin@innebandy.se
Mobil: 070-732 08 15

 

short_text    Skrivet av Stefan Karlsson 8 oktober 2019