Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

SDF-SM Truppen

Hej

Här nedan (Länken) presenteras SM-truppen till SDFSM16 för spelare födda 2005. Dessa spelare ska representera Västmanland.   
   
Vi vill informera er som har funderingar om ert barn inte kommer med i Distriktslaget. Vill spelaren ha feedback så hör spelaren av sig till sin klubbtränare som tar dialog med vår distriktslagsansvarig Elmar Gudbrandsson elmar.gudbrandsson@innebandy.se

Föräldrar behöver inte höra av sig till oss.

  • Alla barn/spelare utvecklas olika fort, inte minst fysiskt händer det mycket.
  • Misströsta inte, uppmuntra ert barn att fortsätta att träna med sitt lag och egenträna, det finns många exempel på spelare som tagit en annan väg i sin innebandykarriär.
  • Jämför inte med andra spelare som kom med, det är inte deras ”fel” att de är uttagna. 
  • Prata med era barn om att chansen fortfarande finns om man tränar och spelar och att de i sin tur stöttar de spelare som kommit med denna gång.
  • Har ni frågor till oss så är det ok, men vi kommer inte att jämföra spelare som är uttagna med de som inte är det. Det är egenskaperna som skiljer om man inte är uttagen. Vi kommer givetvis att berätta för spelare som funderar på vad de behöver träna och förbättra för att ta nästa steg.
  • Viktigt att vi som vuxna gillar ALLA barn oavsett om de kommer med eller inte i Distriktslaget vilket säkert är en självklarhet även för er.
SDFSM Truppen:
   
Rosario Aravena
Daniella  Persson
Cornelia Myren
Linnea  Norgren
Alva Brolin
Tilda Sköld
Maja  Carlstedt
Emilia Isaksson
Agnes Sjöström
Filippa Berg
Havanna Rung
Ida  Engbom 
Maja Wadstein
Linn Olsson
Filippa Karlsson
Nora  Kökeritz
Nora  Robertsson
Stella Älvegran
Martina  Andersson
Linnea  Haga