Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Spelarutveckling Team Västernorrland

Spelarutveckling är ett komplement till träningen som bedrivs ute i klubbarna. Det går kortfattat ut på att erbjuda spelare i åldrarna 14-16 år några extra träningstillfällen (arrangör är Västernorrlands Innebandyförbund), där man under dessa träffar följer en utbildningsstege med på förhand bestämd inriktning/innehåll.

Det är uppdelat i 3 ålderskategorier, samt separat för pojkar/flickor, enligt:

1. Spelare som under 2020 fyller 14 år (födda 2006).

Träningstillfällen erbjuds som är öppet för alla i rätt ålder och tillhörande en förening i Västernorrland.  Erbjuds på 2 orter: Sundsvall och Örnsköldsvik.

2. Spelare som under 2020 fyller 15 år (födda 2005).

Träningstillfällen erbjuds som är öppet för alla i rätt ålder och tillhörande en förening i Västernorrland. Erbjuds på 2 orter: Sundsvall och Örnsköldsvik.

3. Spelare som under 2020 fyller 16 år (födda 2004).

3 träningstillfällen erbjuds som är öppet för alla i rätt ålder och tillhörande en förening i Västernorrland. Erbjuds på 2 orter: Sundsvall och Örnsköldsvik. Efter 3 tillfällen tas en trupp ut som fortsätter med verksamhet tills man slutligen deltar i distriktlags-SM (SDF-SM), som avgörs i Januari 2021 i Nyköping/Oxelösund. När en trupp är uttagen bedrivs några gemensamma träningar/träningsmatcher där ort kan variera. 

Välj åldersklass/kön (undermenyer) för att hitta mer detaljerad information kring önskad målgrupp. Information publiceras i respektive målgrupp så fort den är klar. Är det tomt är inte planeringen klar ännu!